evet dorian.. buraya gelmişlerdi gerçekten çok başarılı bir sahne performansı var grubun...ve gayet samimiydiler
...umarım siz de gelirsiniz aydına...var mı acaba yakın zamanda türkiye turnesi gibi bişey?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...Dorian elemanlarının hepsi arkadaşım zaten, çok beğeniyorum, çok uğraştılar bu albüm için de, beraber bol bol çalmalar diliyorum...Radiohead gelse giderim tabii ki...dorian süper bi grup şarkılar şahane.yaw ama yeniden hayata şarkılarının klibinde solistin kendini yerden yere atması beni baya güldürdü:))ama şarkıları süperr yukarda allah var şimdi haklarını yemeyelimm
...Ben Incubus' un özellikle gitaristinin hastasıyım, şahane bi grup ne diim ulen...
Biraz daha konuşsalardı hakkaten güzell olurdu, ama olsun performansta iyiydi.Barış abinin gitarındaki "M" harfide gözden kaçmadı tabii
Biraz daha konuşsalardı hakkaten güzell olurdu, ama olsun performansta iyiydi.Barış abinin gitarındaki "M" harfide gözden kaçmadı tabiibarış abi benim adımın baş harfini şey etmiş.
Biraz daha konuşsalardı hakkaten güzell olurdu, ama olsun performansta iyiydi.Barış abinin gitarındaki "M" harfide gözden kaçmadı tabii
evet ya bn çok beğendim onu![]()