...cumleten merhabalar efenim...=)
...akin_1990; tesekkurler =) eminim ve umarim daha iyi yerlere gelirsin =) ama bu konuda bi tavsiyede bulunmamayi tercih ederim...
...yusu, sagolunuz =) acikcasi bilemiyorum, gitar dukkanlarinda calisan gitarist arkadaslardan daha teknik bilgiler ve cevaplar alabilirsin, tabii caldigin tarzi belirtmende fayda var...
...plaROCK, e tabii bircok marka ve tarzda amfi mevcirt piyasada, benim de kullandigim pek cok amfi oldu, lamba olayinin tadi yadsinamaz, ama illede lambali olmasi demek iyi veya iyi durumda oldugunu gostermez (su donemde iyi lamba bulmak da ayri bir dert), veya 'kafa' cok iyidir (yanlis anlamayalim head yani =)), lambalar kotudur, veyahut 'kabin' [Oops]tandir, ya da minnacik bir amfidir ama inanilmaz bi sound cikabilir, denemek, calmak, kurcalamak, arastirmak, oyle karar vermek lazim, bi tanesi sana kendini aldirir zaten =) e tabii sound dunyasinin sonu yok...
su an sahnede fender metalhead kullaniyorum, gayet memnunum, adini da ses teknisyenimizle beraber, 'garanti sound' koyduk =) ama artilari ve eksileri mevcirt tabii ki, sound range' i bi yere kadar misal, ama sound hayvan =P =) (kdv dahil 550 watt =)) 3 adet kanali var, clean (gayet tatmin edici), tight drive (ben cok seviyorum, vintage imsi), loose drive (bayaa sert, belki sana gelir ama bilemem =)), ayrica bissuru ve kaliteli de dijital efekt mevcirt amcada, fiyat tuzlu ve amca cok agir (rodie' lerden kufur yeme sebebi =))
...godsmack; buradan bisey soylemek zor, bende de oyle bi sorun yok, aldigin yere gotur derim...
...bartwo; genel sounda bir etkisi olmaz, kendisi dijital bir efekt pedali ve yeri geldiginde kullanilacak bisey en nihayetinde, bence iyice bi arastir, internetten falan dinle, izle, oyle karar ver...
...ii bakinizzzz....=)