Allah bu showtv'yi bildiği gibi yapsın,akılsız embesiller...Dün gece aptal kanalın kendi teletext'inde vidivodo 00:05 yazıyordu fakat 00:05'te baktığımda Eşref Saati adlı produksiyon harikası ve matbaa faciası sıfatlarını bir arada taşımayı başaran McDonald's çocuk menüsü hediyesi aptallığında bir diziye rast geldim.Dizinin köşesinde bulunan ÖZET ibaresinin hep orada kalması dizinin henüz şantiye halinde olduğu izlenimi verdi.10 dakka kadar sonra tekrar baktığımda dizi bitmişti fakat bu sefer de Çakal adlı film başlamıştı.
Tahminim show tv'nin yayın akışından sorumlu yetkili üstadı eşref saatini izlemeye dalmış ve bittiğinde de başından tekrar yayına koymuş.Zira dizinin bitimine 10 dakka kala görünen ÖZET yazısı için başka bir açıklama düşünemiyorum.(Baştan sona özet bölümü olan diziler türediyse bilemiyorum ama çok saşma.)Sonra da aaaa bu saatte bi film vardi hangi kanaldaydi o onu izlicektim bak ben deyip daha da şaşırarak aa bizim kanaldaymış nidasıyla Çakal filmini başlatmış olsa gerek.
Bi türlü izleyemedim Allah kahretmesin.