cenk abi merhaba .bişi sorcam bas gitar çizikleri için ne yapılmalı ve ne yapıosun?? ? ?arkadaşım ben d emerak ederidim bu konuyu cevabı www.mydukkan.com da buldum ordan bulabilirsin gerekeni sonra da gider alırsın..

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cenk abi merhaba .bişi sorcam bas gitar çizikleri için ne yapılmalı ve ne yapıosun?? ? ?arkadaşım ben d emerak ederidim bu konuyu cevabı www.mydukkan.com da buldum ordan bulabilirsin gerekeni sonra da gider alırsın..

bu da şanssızlığımız..stüdyodaki ortamı çok merak ediyorum bir stüdyo gördüm ama çalışma warken görmedimhhe stüdyo ortamı ii sarıor ama önemli olan o deil..

)
)
)

.sürekli msj sayınızı arttırmak çabalarınız sadece topici kitlememe sebebiyet verir
. topic her zamanki seyrinde devam etsin.sorusunu,hakkındaki düşüncelerini yazmak isteyen buyrun yazsın.onun dışında topici çok kurcalamayın..cenk abi gibi bir basçının topici her daim ayakta kalacaktır zaten.sürekli msj sayınızı arttırmak çabalarınız sadece topici kitlememe sebebiyet verir
. topic her zamanki seyrinde devam etsin.sorusunu,hakkındaki düşüncelerini yazmak isteyen buyrun yazsın.onun dışında topici çok kurcalamayın..

ama suan soyledıklerımı yazan adama iletirseniz bana iletebilir grsmk üzreee... (cenk turanlı)... arkadaslar umdugunuz gibi cenk suan dısarı cıkamıo bi 2 hafta daa yok fakat ben yanındayım benım hımayem altında yani askeri terim yapıım benım emır komutam altında
aslanlar gibi yapıo askerliğini.. sorularınızı buyuk keyifle iletirim cenke... ba$ba$...arkadaslar sorularınızı askerlik nedeniyle yanıtlayamıyorum kusura b[Oops]mayınama suan soyledıklerımı yazan adama iletirseniz bana iletebilir grsmk üzreee... (cenk turanlı)... arkadaslar umdugunuz gibi cenk suan dısarı cıkamıo bi 2 hafta daa yok fakat ben yanındayım benım hımayem altında yani askeri terim yapıım benım emır komutam altında
aslanlar gibi yapıo askerliğini.. sorularınızı buyuk keyifle iletirim cenke... ba$ba$...
çavuş çavuşarkadaslar sorularınızı askerlik nedeniyle yanıtlayamıyorum kusura b[Oops]mayınama suan soyledıklerımı yazan adama iletirseniz bana iletebilir grsmk üzreee... (cenk turanlı)... arkadaslar umdugunuz gibi cenk suan dısarı cıkamıo bi 2 hafta daa yok fakat ben yanındayım benım hımayem altında yani askeri terim yapıım benım emır komutam altında
aslanlar gibi yapıo askerliğini.. sorularınızı buyuk keyifle iletirim cenke... ba$ba$...
ne alaka yaa bu adam cenk hocanın komutanı faln diil demi.....
çavuş çavuşarkadaslar sorularınızı askerlik nedeniyle yanıtlayamıyorum kusura b[Oops]mayınama suan soyledıklerımı yazan adama iletirseniz bana iletebilir grsmk üzreee... (cenk turanlı)... arkadaslar umdugunuz gibi cenk suan dısarı cıkamıo bi 2 hafta daa yok fakat ben yanındayım benım hımayem altında yani askeri terim yapıım benım emır komutam altında
ne alaka yaa bu adam cenk hocanın komutanı faln diil demi.....