Konser bitti arkadaşlar.Yine mükemmeldi.Bu konserde ses sistemi bi nebze daha iyiydi.Vokalleri çok çok rahat duyduk , ilk konsere göre.Herşey dört dörtlüktü yine.Playlist olarak aynıydı.Albüm dışında, Paint It Black, Personal Jesus, Easy ve Wherever I May Roam çalındı.Davulu kontrol ederken Güray abi bir tane bageti feda etti(tam ortadan

). Konseri yine Cenk abi'nin pedalının tam önünde izledim, bu kadar şans olur valla.Grup sahneyi aldıı, heycanla etrafa bakınırken Cenk abi(T.) elimi sıktııı ve daha ilk şarkının başlarında büyük bi gaz oldu bu tabii

Yine herşey yerli yerindeydi.Aslında dicek başka bişi yok.Grubun her üyesi çok iyiydi.Bu arada ne yazıkki yanımda fotoğraf çekebileceğim herhangi bir alet olmadığı için siteye fotoğraf koyamicam.Benden duymuş olmayın ama, Megadeth tişörtlü bi arkadaş(tahmin edin kimm

) sanırım bol bollll fotoraf çekti.(Umarım üstüme düşmeyen bişi söylemedim).Stewie tişörtlü birini gözüm aradıysada göremedim.AA birde burdan Cenk(T.) abi'ye özel teşekkürlerimi sunuyorum.Konser bitişine Cenk abi'nin bana bakıp Gojira ? demesi ve bana penayı bana uzatması, benim için inanılmaz bir anı oldu.O Gojira? sözcüğünden sonra bi 5 sn afallama yaşıyıp EVET EVET dememde ayrı bi heycan oldu.Umarım öbür konserlerdede imza alma imkanım olur, önümüzde birçok konser olucak umarım.O zaman mümkün olur inşallah.