doğum günümde ankara'ya gidiyorum malt konseri için banane banane haksızlık o gün benim doğum günüm yaa ankara nee yaaaa 

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
doğum günümde ankara'ya gidiyorum malt konseri için banane banane haksızlık o gün benim doğum günüm yaa ankara nee yaaaayanlız senin değil gg'nin de doğum günü hazalcım
Geçte olsa bildilendirireyim sizleri belki bir daha ki sefere işinize yarar (aaal'den biri olarak) evet 2 gün sürüyor.Kombine 15TL tekgün 10 TL.Gece 12 gibi bitiyor.Bu kadar bilgi yeter konsere geçiyorum1motorkafa 2 metallicaydı ayrıca cenk turanlı abimizin güzelliği yanında barış abimizin ve güray abimizin güzelliklerini de hatırlamalı barış abi okull sahne arası bir yerde imza dağıtmaktayken güray abimiz kapı önünde 2 hayranına bagetlerini verivermiş idi . her malt konseri gibi hoş, ve boyun azmanı ( headbang yüzünden ) bir konserdi. cenk , barış ve güray abilerin güzelliklerinden bir gün cenk durmazel abimizinde yapması dileğiylen ...
18:30-19:00 gibi çıktılar Aşkın Gözü'yle açılışı yaptılar zaten o andan itibaren kafalar sallanmaya başladı e bitene kadar hiç durmadı 2Kez Deprem'i ve bütün albümü 2 tane Motörhead ve Bir Metallica (Sad But True) çaldılar. Sonuç olarak çok çok eğlendik ve şu anda boynum ağrıyorSon olarak Cenk Bey'e şişman korumalarımız yüründen erişemedik hemen okula soktular onu ama Cenk TURANLI güzellik yapıp bizimle kaldı fotolartımızı çektik ben im zamı aldım
üzücü olan şey o güzelim saçların askerlik yüründen puf omasıydı ama başka hiç bir muzur yoktu ve tam anlamıyla züper bir performanstı
güzel konsermiş, fotoğrafta istiyoruz=)paranoyak isimli dostumuza özel mesaj göndermiştim ama kendileri sallamadılar ya da henüz haberdar olmadılar benim diyen bir insan evladı bana özel mesajla msn adresini bildirirse fotoğrafları kendisine ulaştırırım böylece o da sevgili sitemizin pek sevgili arşivine ekler gökten 3 elma düşer vb..