sonuçta rapçilerde rock söylemiyo nil'de...yaptıkları müzik rock kategorisine girmiyosa rock festivallerinde ne işleri var onu merak ediorum...
0
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nil iyi bence ya.
Benzese benzese Björk'e benziyordur ucundan. O da yani müziklerinde değil de, seslerini kullanışlarında bir benzerlik var. Müziği de dinleyenine hoş gayet. Zaten iyi olduğu için ve genel olarak beğenilmesi kolay bir tarzı olduğu için seveni de çok. Ne var ki bişey yok bunda.
Rock festivallerine de koşa koşa gitmiyordur herhalde, çağırılıyorsa neden hayır desin ki?
Bence İkisinin sesinde de "fısıltımsı" bir şey var.
Nil iyi bence ya.zaten ben bi röpörtajnda idolünün björk olduunu duymuştm.bu arada burada su'ya katılıyorum.söyleyiş tarzları az biraz benzio.ama karşlaştrmak çok yanlış.çünkü björk dünyaca ünlü bi sanatçı.hem de gerek ses gerekse tarz bakmndan nil'den çok daa ii.ama nil de türkiye'ye göre çok iyi harika
Benzese benzese Björk'e benziyordur ucundani]
ikisinin özgünlükleri konusunda birşey diyemem. ama özgünlük birinin bir başka birine benzememesi demektir. eğer seslerini kullanış biçimleri birbirine benziyorsa nasıl oluyor da özgün olabiliyor nil? ayrıca seslerinin kullanış biçimlerinin benzediğini söyleyen ben değilim. ayrıca olay sadece özgünlüklerinden (yani diğerlerinden farklı tarzları olmasından) dolayı benzetmekten ileri geliyorsa ismail yk'da oldukça özgün. bu mantıkla hareket edersek ismail yk'da mı björk'e benziyor?![]()
![]()
ikisinin özgünlükleri konusunda birşey diyemem. ama özgünlük birinin bir başka birine benzememesi demektir. eğer seslerini kullanış biçimleri birbirine benziyorsa nasıl oluyor da özgün olabiliyor nil? ayrıca seslerinin kullanış biçimlerinin benzediğini söyleyen ben değilim. ayrıca olay sadece özgünlüklerinden (yani diğerlerinden farklı tarzları olmasından) dolayı benzetmekten ileri geliyorsa ismail yk'da oldukça özgün. bu mantıkla hareket edersek ismail yk'da mı björk'e benziyor?![]()
![]()
![]()
evart beynin süper çalışıyor gercekten...özgün olan herşey=björk...bravo mantık bilimine yeni bir soluk yeni bir düzen getirdin.
nil'i sewen,onunla ilgili şeyleri merak eden buraya yazar ve olay kapanır.eleştiri yaptysanız da bi kere yapın.aynı şeyleri defalarca belirtmeye gerek yok.anladk,bu forumda nili sewmeyenler de var