harika bir konser daha bitti..
geçen gece o kadar güzeldi ki neresinden başlicam bilemiyorum. saat sekiz olmadan bostancı da olmamıza rağmen kuyruk bayağı uzundu.ben dream tv'nin davetlisi olarak o uzun kuyrukta beklemedim tabii ki içeri girdiğimizde dışarıda ki kalabalık kadar içeride de vardı. durmadan düzgün bir yer aradık en sonun da kötü bi yer bulduk gibi geldi ama konser başlayınca en önde durdum tabii en ön dediysem sahnenin ikiye bölündüğü ve şebnemin arasıra gezdiği pistin en önünde konserin ilk saniyelerinde sesle ilgili bir sorun oldu ama çabucak çözüldü.birkaç şarkı sonra şebnem fearah "küçük aksaklık için özür dileriz derken" tüm seyirciler "hangi sorun"diye cevap verdi ilk birkaç şarkıyı yazmıştım ama daha sonra yazmaktan vazgeçtim okyanus, can kırıkları, çakıl taşları, delgeç, ay, ben şarkımı söylerken, babam oğlum, mayın tarlası, iyi kötü , sigara,deli kızım uyan,hoşça kal, vazgeçtim dünyadan,fırtına,bu aşk fazla sana..
en önde olduğum için önümüze kadar geldiklerinde bayağı foto çektim.şebnemin elbisesine hasta oldum.harika giyinmişti..her zamanki gibi süperdi. şarkı aralarında çok az konuştu.. buket ve metin'in beraber kafa sallayarak yaptığı gitar gözterisi harikaydı en sonunda konser bittiğinde hepsi seyircilerin arasında dolaştılar.. şebnem'e "şebenemmm"diye bağırmaktan sesim kısıldı ama en sonunda elini tutabildim ;Dve eteğini ozan'ında elini tuutum hatta onun elini bırakmak hiç istemedim buket geldiğinde ablam "bukett" diye bağırdı ablam bukati çok sever ben kiç sevmem buket benim bağırdığımı düşündü ve bana öpücük attı hiç hoşuma gitmedi
işte güzel bir konser daha bitti... bakalım yazdıklarımı kim okuyacak