TürkRokcın önemli ve çabuk değer kazanan gruplarından bence
0
bana kalırsa anlatmak lazım çünkü rock u bilmeyen malafatlar gavat gavat konuşuyolar anlatmazsak yine konuşmaya devam edecekler anlatmak lazım ayrıca kafile çalıntı değil bunu kafanızın en dibine sokun malfatcanlarımkafile çalıntı değil zaten tv makinasında gösterdiler yabancı bi grubun videosuyla aynıydı ondan bahsediyolar şarkı zaten onlara aitte burda videodan bahsediliyor kardfeshh hosgeldn bu arada foruma..
bana kalırsa anlatmak lazım çünkü rock u bilmeyen malafatlar gavat gavat konuşuyolar anlatmazsak yine konuşmaya devam edecekler anlatmak lazım ayrıca kafile çalıntı değil bunu kafanızın en dibine sokun malfatcanlarımkafile çalıntı değil zaten tv makinasında gösterdiler yabancı bi grubun videosuyla aynıydı ondan bahsediyolar şarkı zaten onlara aitte burda videodan bahsediliyor kardfeshh hosgeldn bu arada foruma..
bana kalırsa anlatmak lazım çünkü rock u bilmeyen malafatlar gavat gavat konuşuyolar anlatmazsak yine konuşmaya devam edecekler anlatmak lazım ayrıca kafile çalıntı değil bunu kafanızın en dibine sokun malfatcanlarımsen belamı olcen len başımıza gavat gavat ne demek duymiim bidaha
ben bu yorumu her yerde yapıyorum yine yapim rock demek sadece bağırmak demek değildir kimisi bağırır kimisi daha soft söyler bağıranlar rockçı oluyoda daha hafif söyleyenler niye olmuyor bunu anlamıyorum bi de arkadaşlar yorum yaparken sevmiyosanız bile biraz daha uygun cümlelerle anlatırsanız çok seviniriz çünkü onlarında fanları var ayrıca klip çalıntı mı değil mi bilmem ama bundan dolayı grubu yargılamak çok yanlış sonuçta klibi onlar çekmiyolar yönetmenin dediklerini yapıyolar ayrıca klip gayet güzel tabi şarkıda bütün albüm de oldugu gibi hiç bişey değilse bile ortada verilmiş bir emek var o albümün içinde 20 yıllık şarkılar var en azından bunlara saygı duymak gerekir onları biz fanları olarak çok seviyoruz hep bu yolda böyle kaliteli biçimde ilerleyeceklerine inanıyoruz albümü hala hiç bıkmadan dinliyoruz hepte dinleyeceğizCok haklisin cnm, ben buyuk bi YUKSEK SADAKAT fani olarak bu yorumlara
bu grubu hiç sewmiyyorum kafile şarkıalrına çektikleri klip çok komikti adam eleketro çalıyo ama anfisi yokk izledikçe gülüyyorummm