bu grubun süper parçalrı war özellikle the trooper şarkısı muhteşem
0
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya rock n coke da blue jean ekibi headbang sayısında festival başlamadan sırf bu grup için köşe yapmışlardı rock n coke da ıron maiden ı isteyenler bizde dahil herkesi ıron maiden tişörtleriyle konsere bekleriz die... hakkatende harika bi grup seneye gelmeleri dileğiyle....eğer maiden rock'n'coke gibi ucube bir festivalin sahnesine adım atsın o zaman gör dünyada maiden ın haberlerini...maiden ın alt grubu kim olacak,franz ferdinand mı
abimin arkadaşının nikahı vardı geçen gün valla bi müzik duydum gayri ihtiyari bi çığlık fırlattım:daha dur bakalım senin okulunun bitmesine en az 7 sene var...daha bunun uzmanlığıdır bilmem nedir ohooo....
FEAR OF THE DAAARRKK die..
ilk defa bi nikahta komparstita diiilde iron duydum valla bende istiom anne aynından dedim![]()
abimin arkadaşının nikahı vardı geçen gün valla bi müzik duydum gayri ihtiyari bi çığlık fırlattım:daha dur bakalım senin okulunun bitmesine en az 7 sene var...daha bunun uzmanlığıdır bilmem nedir ohooo....
FEAR OF THE DAAARRKK die..
ilk defa bi nikahta komparstita diiilde iron duydum valla bende istiom anne aynından dedim![]()